Hotel Royal Hoi An – MGallery - Luxury hotel - FOR ALL THE TRAVELLERS IN YOU

FOR ALL THE TRAVELLERS IN YOU

Embark on a journey that will satisfy ALL the travellers in you.

From the thrill-seeker to the beach lover, the culture enthusiast to the foodie, we welcome you to discover or rediscover breathtaking destinations.

From the sunrise serenity of the Pacific, the hidden wonders of Asia, and the ancient cityscapes of the Middle East, your adventure awaits.

 

For reservations, please click here.

Should you need any assistance in reservation, please don’t hesitate to contact us via email h9574@accor.com or phone number (+84) 235 3950 777.

 

Cùng Accor chinh phục những điểm đến mới với ưu đãi “For ALL the travellers in you”.

Từ những con người tìm kiếm sự mạo hiểm đến những trái tim yêu hoàng hôn trên biển, từ những ai yêu thích các nét văn hóa đặc sắc đến những tín đồ ẩm thực thật sự, chúng tôi hân hạnh được chào đón tất cả các bạn đến với khách sạn Hoàng Gia Hội An – MGallery để tận hưởng vùng đất di sản Hội An.

Từ những vùng biển mênh mông trên Thái Bình Dương đến những kỳ quan tiềm ẩn của Châu Á, những hành trình khám phá vẫn luôn chờ đợi bạn phía trước.

 

Để đặt phòng, xin vui lòng click tại đây.

Để nhận được hỗ trợ đặt phòng hoặc các thông tin khác, xin vui lòng gửi email đến địa chỉ h9574@accor.com hoặc gọi điện thoại đến số (+84) 235 3950 777.

 

MGALLERY. STORIES THAT STAY.

Follow the latest developments here.

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • for-all-the-travellers-in-you
Book

Hotel Royal Hoi An – MGallery

Book your stay

From   to

Room 1